

Lotka
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
świeże/mrożone/IQF | karton luz | 5 kg; 10 kg; 15 kg | 6 dni/12 miesięcy | 0-4 C/-18 C | kalibracja niemożliwa |
możliwy | BRC/IFS |
IQF | woreczki | 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg | 12 miesięcy | /-18 C | |||
mrożone | soldier pack | 10 kg ; 15 kg | 12 miesięcy | /-18 C | |||
świeże | MAP tacki | 4 kg; 8 kg | 10 dni | 0-4 C |

Wątroba
Jadalna część tuszki drobiowej. Podwójne płaty bez zanieczyszczeń i skrzepów krwi, usunięty całkowicie woreczek żółciowy, powierzchnia mokra z naturalnym połyskiem, barwa brunatno – wiśniowa. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżej wątroby drobiowej.
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
świeże | CRATES E2 | 15 kg | 6 dni | 0-4 C/-18 C | kalibracja niemożliwa |
możliwy | BRC/IFS |
mrożone | poliblok | 15 kg; 20 kg | 12 miesięcy | /-18 C | |||
świeże | VAC | 2,5 kg; 5 kg; 10 kg | 8 dni | 0-4 C | |||
świeże | MAP tacki | 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg; 10 kg | 8 dni | 0-4 C |

Żołądki
Żołądki mięśniowe oczyszczone z treści pokarmowej i pozbawione rogowatego nabłonka, powierzchnia mokra z naturalnym połyskiem , powierzchnia wewnętrzna pokryta jasno – beżową śluzówką. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżych żołądków.
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
świeże | CRATES E2 | 15 kg | 6 dni | 0-4 C/-18 C | kalibracja niemożliwa |
możliwy | BRC/IFS |
mrożone | poliblok | 15 kg; 20 kg | 12 miesięcy | /-18 C | |||
świeże | VAC | 2,5 kg; 5 kg; 10 kg | 8 dni | 0-4 C | |||
świeże | MAP tacki | 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg; 10 kg | 8 dni | 0-4 C |

Serca
Jadalna cześć tuszki drobiowej, bez skrzepów krwi, powierzchnia mokra z naturalnym połyskiem, barwa naturalna czerwona. Dopuszczalne pozostałości osierdzia i pni naczyń krwionośnych. Zapach charakterystyczny dla świeżych serc drobiowych.
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
świeże | crates E2 | 15 kg | 6 dni | 0-4 C/-18 C | kalibracja niemożliwa |
możliwy | BRC/IFS |
mrożone | poliblok | 15 kg; 20 kg | 12 miesięcy | /-18 C | |||
świeże | VAC | 2,5 kg; 5 kg; 10 kg | 8 dni | 0-4 C | |||
świeże | map tacki | 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg; 10 kg | 8 dni | 0-4 C |

Skóra
Skóry drobiowe powstałe w wyniku oddzielenia powłok skórnych od mięśni i kości tuszki drobiowej, bez zanieczyszczeń, upierzenia, barwa od białej do jasno różowej lub jasnożółtej, zapach naturalny charakterystyczny dla surowca drobiowego.
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
świeże/mrożone | karton luz | 10 kg; 15 kg | 6 dni/12 miesięcy | 0-4C/-18C | kalibracja niemożliwa |
możliwy | BRC/IFS |
świeże/mrożone | CRATES E2 /poliblok |
15 kg | 6 dni/12 miesięcy | 0-4C/-18C |

Mięso drobne
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
mrożone | poliblok | 15 kg | 12 months | kalibracja niemożliwa |
/-18 C | kalibracja niemożliwa |
BRC/IFS |

Kość mostkowa
Kości kurczaka w kształcie litery ”Y” przylegające do mięśni piersiowych, bez zanieczyszczeń, zapach naturalny, charakterystyczny dla surowca drobiowego.
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
mrożone | poliblok | 15 kg | 12 miesięcy | /-18 C | kalibracja niemożliwa |
możliwy | BRC/IFS |

Trimming z szyi kurczaka
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
mrożone | poliblok | 15 kg; | 12 miesięcy | /-18 C | kalibracja niemożliwa |
możliwy | BRC/IFS |

Mięso drobne – medaliony
Mięso drobiowe z kurczaka uzyskane w wyniku trimmingu fileta. Barwa mięsa różowa, tłuszczu biała do kremowej; zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego.
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
mrożone | poliblok | 15 kg; | 12 miesięcy | /-18 C | kalibracja niemożliwa |
możliwy | BRC/IFS |
Strona 2 z 2