przewin w dół
pierś kurczaka
oferta

Filet cięty

 Elementy piersiowe z kurcząt i podstawowe produkty dla przetwórni

Filet z kurczaka to mięso drobiowe bogate w pełnowartościowe i łatwo przyswajalne białko. Produkt cechuje wysoka zawartość cynku, magnezu i potasu, a także niewielka zawartość tłuszczu. Barwa różowa, struktura gładka, naturalny zapach drobiu.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C 120-140 g.;
40-160 g.
possible BRC/IFS
mrożone/IQF poliblok 15 kg; 20 kg 12 miesięcy /-18 C
IQF woreczki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże VAC 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 14 dni 0-4 C
świeże MAP tacki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 14 dni 0-4 C
oferta

Polędwiczka ze ścięgnem

Mięsień piersiowy głęboki uzyskany po oddzieleniu od mięśnia zewnętrznego, barwa różowa, zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego, bez widocznych plam krwistych, chyba że są one nieznaczne. Dopuszcza się obecność ścięgna.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C kalibracja
niemożliwa
możliwy BRC/IFS
świeże/IQF poliblok 15 kg; 20 kg 12 miesięcy /-18 C
IQF woreczki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże VAC 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 14 dni 0-4 C
świeże MAP tacki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 14 dni 0-4 C
oferta

Mięso z nogi ze skórą

Mięso pozyskane w wyniku trybowania nóg (zespół mięśni uda i podudzia), ze skóry, bez kości i chrząstek. Dopuszcza się tkankę tłuszczową podskórną i międzymięśniową . Kolor różowy do ciemnoróżowego. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C kalibracja
niemożliwa
możliwy BRC/IFS
mrożone/IQF poliblok 15 kg; 20 kg 12 miesięcy /-18 C
IQF woreczki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże VAC 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 10 dni 0-4 C
świeże MAP tacki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 10 dni 0-4 C
oferta

Mięso z uda ze skórą

Mięso pozyskane w wyniku trybowania nóg (mięśnie uda), ze skóry, bez kości i chrząstek. Dopuszcza się tkankę tłuszczową podskórną i międzymięśniową . Kolor różowy do ciemnoróżowego. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C kalibracja
niemożliwa
possible BRC/IFS
mrożone/IQF poliblok 15 kg 12 miesięcy /-18 C
IQF woreczki 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże VAC 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 10 dni 0-4 C
świeże MAP tacki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 10 dni 0-4 C
oferta

Mięso z nogi bez skóry

Mięso pozyskane w wyniku trybowania nóg (zespół mięśni uda i podudzia), bez skóry, kości i chrząstek. Dopuszcza się tkankę tłuszczową podskórną i międzymięśniową . Kolor różowy do ciemnoróżowego. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C 250 g.+ possible BRC/IFS
mrożone/IQF poliblok 15 kg 12 miesięcy /-18 C
IQF woreczki 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże VAC 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 10 dni 0-4 C
świeże MAP tacki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 10 dni 0-4 C
oferta

Mięso z uda bez skóry

Mięso pozyskane w wyniku trybowania nóg (mięśnie uda), bez skóry, kości i chrząstek. Dopuszcza się tkankę tłuszczową podskórną i międzymięśniową . Kolor różowy do ciemnoróżowego. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C kalibracja
niemożliwa
możliwy BRC/IFS
mrożone/IQF poliblok 15 kg; 20 kg 12 miesięcy /-18 C
IQF woreczki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże VAC 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 10 dni 0-4 C
świeże MAP tacki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 10 dni 0-4 C
oferta

Siodło z kurczaka

 

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C 700 g.+ możliwy BRC/IFS
mrożone poliblok 15 kg; 20 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże MAP tacki 3,5 kg; 7 kg 10 dni 0-4 C
oferta

Ramię i przedramię cięte w naturalnych proporcjach

Skrzydło po oddzieleniu lotki przecięte na część ramieniową i przedramieniowa. Barwa skóry kremowa, barwa mięśni różowa. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowe. Dopuszcza się pojedyncze pióra.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C kalibracja
niemożliwa
możliwy BRC/IFS
IQF woreczki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
mrożone soldier pack 10 kg ; 15 kg 12 miesięcy 0-4 C
świeże MAP tacki 4 kg; 8 kg 10 dni 0-4 C
oferta

Przedramię z kurczaka

Środkowa część skrzydła (przedramię) uzyskana w wyniku odcięcia części ramieniowej i lotki. Barwa skóry kremowa, barwa mięśni różowa. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowe. Dopuszcza się pojedyncze pióra.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C 45 g.+ możliwy BRC/IFS
IQF woreczki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
mrożone soldier pack 10 kg ; 15 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże MAP tacki 4 kg; 8 kg 10 dni 0-4 C
oferta

Ramię z kurczaka

Ramieniowa część skrzydła uzyskana w wyniku odcięcia przedramienia i lotki Barwa skóry kremowa, barwa mięśni różowa. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowe. Dopuszcza się pojedyncze pióra.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C 40 g.+ możliwy BRC/IFS
IQF woreczki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
mrożone  soldier pack 10 kg ; 15 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże MAP tacki 4 kg; 8 kg 10 dni 0-4 C

Dla Dostawców

oferta

Firma współpracuje ze sprawdzonymi dostawcami, których fermy spełniają najwyższe normy
Sprawdź jak można dołączyć do grona naszych dostawców.

Zobacz Ofertę

Dla Hurtowników

oferta

Res-Drob stale zwiększa produkcję i zwiększa obszar ekspansji o nowe rynki.
Dowiedz się jak zostać odbiorca naszych
produktów.

Zobacz Ofertę

Dla Konsumentów

oferta

Dzięki współpracy z największymi sieciami handlowymi, każdy ma możliwość zasmakowania w kurczaku najwyższej jakości. Zapoznaj się z naszą ofertą.

Zobacz Ofertę
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* Pole wymagane
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Kurczak
Jesteś dystrybutorem?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* Pole wymagane
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Kurczak
Chcesz kupić?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* Pole wymagane
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Kurczak