przewin w dół
pierś kurczaka

Element z kością i skórą (połączona część ramienia i przedramienia, z lotką), odcięty od tuszki w stawie barkowym, barwa skóry kremowa, barwa mięśni różowa. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowe. Dopuszcza się pojedyncze pióra.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C kalibracja
niemożliwa
możliwy BRC/IFS
IQF woreczki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C

mrożone

 soldier pack 10 kg ; 15 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże MAP tacki 4 kg; 8 kg 10 dni 0-4 C

Dla Dostawców

oferta

Firma współpracuje ze sprawdzonymi dostawcami, których fermy spełniają najwyższe normy
Sprawdź jak można dołączyć do grona naszych dostawców.

Zobacz Ofertę

Dla Hurtowników

oferta

Res-Drob stale zwiększa produkcję i zwiększa obszar ekspansji o nowe rynki.
Dowiedz się jak zostać odbiorca naszych
produktów.

Zobacz Ofertę

Dla Konsumentów

oferta

Dzięki współpracy z największymi sieciami handlowymi, każdy ma możliwość zasmakowania w kurczaku najwyższej jakości. Zapoznaj się z naszą ofertą.

Zobacz Ofertę
Jesteś hodowcą?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* Pole wymagane
Invalid Input
Invalid Input
Kurczak
Jesteś dystrybutorem?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* Pole wymagane
Invalid Input
Invalid Input
Kurczak
Chcesz kupić?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* Pole wymagane
Invalid Input
Invalid Input
Kurczak