przewin w dół
pierś kurczaka
oferta

Pojedynczy filet z polędwiczką

Mięsień piersiowy z pozostawionym medalionem i polędwiczką, pozbawiony skóry, kości i ścięgien; barwa różowa, zapach charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego. Dopuszcza się tkankę tłuszczową przyległą do mięśnia.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C 200 g.+;
250 g.+;
300 g.+;
170-200 g.;
200-230 g.;
230-260 g.
możliwy BRC/IFS
mrożone/IQF poliblok 15 kg; 12 miesięcy /-18 C
IQF woreczki 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy 0-4 C
świeże vac 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 14 dni 0-4 C
świeże MAP tacki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg;
5 kg; 10 kg
14 dni 0-4 C
oferta

Pojedynczy filet bez polędwiczki

Mięsień piersiowy z pozostawionym medalionem, bez polędwiczki, pozbawiony skóry, kości i ścięgien; barwa różowa, zapach charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego. Dopuszcza się tkankę tłuszczową przyległą do mięśnia.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C 200 g.;
+250 g.+;
300 g.+
170-200;200-
230’230-260
możliwy BRC/IFS
mrożone/IQF poliblok 15 kg; 20 kg 12 miesięcy /-18 C
IQF woreczki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C<
świeże vac 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 14 dni 0-4 C
świeże MAP tacki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg; 10 kg 14 dni 0-4 C
oferta

Cały kurczak z szyją

Tuszka drobiowa pozbawiona wnętrzności. Budowa kośćca prawidłowa, bez zanieczyszczeń, bez rażących wybroczyn na powierzchni skóry, wolna od cyst na grzebieniu mostka, bez otwartych złamań kończyn. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego. Barwa skóry od jasno kremowej do jasno żółtej.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone karton luz 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C 1,8 kg+ możliwy BRC/IFS
świeże/mrożone crates E2 15 kg 6 days 0-4 C/-18 C
oferta

Ćwiartka z kurczaka

Element z kością i skórą, zawierający udo i podudzie oraz połowę miednicy i grzbietu, właściwie umięśniony, barwa skóry kremowa, barwa mięśni różowa. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C 350 g.+ możliwy


BRC/IFS


mrożone/IQF poliblok 15 kg 12 miesięcy /-18 C
IQF woreczki 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże MAP tacki 4 kg; 8 kg 10 dni 0-4 C
oferta

Noga z kurczaka anatomiczna

Element z kością i skórą, zawierający udo i podudzie, barwa skóry kremowa, barwa mięśni różowo-czerwona. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C 250 g.+ możliwy BRC/IFS
mrożone/IQF poliblok 15 kg 12 miesięcy /-18 C
IQF woreczki 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże MAP tacki 3,5 kg; 7 kg 10 dni 0-4 C
oferta

Podudzie z kurczaka

Element tuszki z kością i skórą, stanowiący cześć nogi po odcięciu udźca, właściwie umięśniony, bez otwartych złamań kości. Barwa mięśni różowa. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C 200 g.+ możliwy BRC/IFS

mrożone/IQF poliblok 15 kg 12 miesięcy /-18 C
IQF woreczki 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże MAP tacki 4 kg; 8 kg 10 dni 0-4 C
świeże woreczki
SOFT MAP
2,5 kg; 5 kg 8 dni 0-4 C
oferta

Udo z kurczaka

Element tuszki z kością i skórą, stanowiący cześć nogi po odcięciu podudzia, właściwie umięśniony, bez otwartych złamań kości. Dopuszcza się zaczerwienienie końcówek torebek stawowych. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C 200 g.+ możliwy BRC/IFS
mrożone/IQF poliblok 15 kg; 20 kg 12 miesięcy /-18 C
IQF woreczki 1 kg; 2 kg; 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże MAP tacki 4 kg; 8 kg 14 dni 0-4 C
świeże woreczki
SOFT MAP
2,5 kg; 5 kg 14 dni 0-4 C

Dla Dostawców

oferta

Firma współpracuje ze sprawdzonymi dostawcami, których fermy spełniają najwyższe normy
Sprawdź jak można dołączyć do grona naszych dostawców.

Zobacz Ofertę

Dla Hurtowników

oferta

Res-Drob stale zwiększa produkcję i zwiększa obszar ekspansji o nowe rynki.
Dowiedz się jak zostać odbiorca naszych
produktów.

Zobacz Ofertę

Dla Konsumentów

oferta

Dzięki współpracy z największymi sieciami handlowymi, każdy ma możliwość zasmakowania w kurczaku najwyższej jakości. Zapoznaj się z naszą ofertą.

Zobacz Ofertę
Jesteś hodowcą?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* Pole wymagane
Invalid Input
Kurczak
Jesteś dystrybutorem?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* Pole wymagane
Invalid Input
Kurczak
Chcesz kupić?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* Pole wymagane
Invalid Input
Kurczak