przewin w dół
pierś kurczaka

Element tuszki z kością i skórą, stanowiący cześć nogi po odcięciu udźca, właściwie umięśniony, bez otwartych złamań kości. Barwa mięśni różowa. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżego mięsa drobiowego.

swieze mrozoneopakowaniemasadata przydatnocitemperatura przechowywaniakalibracjahalalcertyfikaty
świeże/mrożone/IQF karton luz 5 kg; 10 kg; 15 kg 6 dni/12 miesięcy 0-4 C/-18 C 200 g.+ możliwy BRC/IFS

mrożone/IQF poliblok 15 kg 12 miesięcy /-18 C
IQF woreczki 2,5 kg; 5 kg 12 miesięcy /-18 C
świeże MAP tacki 4 kg; 8 kg 10 dni 0-4 C
świeże woreczki
SOFT MAP
2,5 kg; 5 kg 8 dni 0-4 C

Dla Dostawców

oferta

Firma współpracuje ze sprawdzonymi dostawcami, których fermy spełniają najwyższe normy
Sprawdź jak można dołączyć do grona naszych dostawców.

Zobacz Ofertę

Dla Hurtowników

oferta

Res-Drob stale zwiększa produkcję i zwiększa obszar ekspansji o nowe rynki.
Dowiedz się jak zostać odbiorca naszych
produktów.

Zobacz Ofertę

Dla Konsumentów

oferta

Dzięki współpracy z największymi sieciami handlowymi, każdy ma możliwość zasmakowania w kurczaku najwyższej jakości. Zapoznaj się z naszą ofertą.

Zobacz Ofertę
Jesteś hodowcą?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* Pole wymagane
Invalid Input
Invalid Input
Kurczak
Jesteś dystrybutorem?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* Pole wymagane
Invalid Input
Invalid Input
Kurczak
Chcesz kupić?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* Pole wymagane
Invalid Input
Invalid Input
Kurczak